Σ. Φάμελλος: Ανάγκη για νέο κόμμα και νέα πολιτική πρόταση (Βίντεο)

Για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη διεξαγωγή της χθεσινής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος  και την υπερψήφιση της της πρότασης για διεξαγωγή διαρκούς συνεδρίου στις 3 Σεπτεμβρίου και εκλογή νέας ηγεσίας στις 10 (α’ γύρος) και 16 Σεπτεμβρίου (β’ γύρος), μίλησε ο πρόεδρος ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι «δεν πρέπει να κατεβάσουμε τα μολύβια» υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει μέχρι το συνέδριο να δουλέψουμε πάρα πολύ, για να έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν έχει νόημα μόνο να βγάλουμε πολιτική ηγεσία».

«Χρειαζόμαστε δύο μεγάλες αλλαγές», τόνισε ο Σ. Φάμελλος υπογραμμίζοντας την ανάγκη για «ένα νέο κόμμα και μια νέα πολιτική πρόταση».

Επισημαίνοντας ότι «δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχουν παράλληλοι μονόλογο», σημείωσε ότι χρειάζεται επένδυση στην παραγωγή της πολιτικής και επιλογή ηγεσίας.

«Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν σε όλα τα επίπεδα» τόνισε ο Σ. Φάμελλος εξηγώντας ότι «θα κάνουμε εκλογές σε όλα τα επίπεδα» του κόμματος.

Κληθείς να απαντήσει για πιο λόγο δεν είναι υποψήφιος για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι ως επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να συνεισφέρει ώστε να μην πάνε χαμένες οι επόμενες 45 ημέρες, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πυκνό κοινοβουλευτικό έργο» τις επόμενες ημέρες.

«Ζήτησα να προσθέσουμε υπεραξία σε αυτό που χρειάζεται η χώρα και η κοινωνία Μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για την καινούρια πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και την αλλαγή στο κόμμα μας» υπογράμμισε ο Σ. Φάμελλος ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα περιορίσουμε τη Δημοκρατία ή τα ρεύματα ιδεών» στο κόμμα.

Τέλος, αναφερόμενος στον Αλ. Τσίπρα σημείωσε ότι «είχαμε ένα πολύ σημαντικό πολιτικό ηγέτη, ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο το οποίο ελπίζω, την Ελλάδα την αριστερά και την Ευρώπη, να μην χαθεί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί